Göra egen surströmming
• I föreningen Fermentata Info eller
• Som företags aktivitet på incentivenivå

Dag 1;  4 (-6) deltagare kommer till Ulvön.
   Ledningsgrupp, personal, kunder, leverantörer, andra VIP
• Gruppen checkar in på exklusiva Ulvö Hotell.
• Vi lägger ut näten och äter sen middag hos UlvöByn.

Dag 2; Upp i ottan - ut på havet - tar upp näten. Frukost.
• Vi skakar nät - lägger fisken i kar att blo´lakas - städning!
• Lunch: Stekt strömming, potatismos, skirat smör, lingon.
• Aktivitet - festmiddag - barhäng - somna ovaggade!

Dag 3: Sovmorgon - gälning - insaltning - storstädning!
• Lunch: Sotare, potatismos
, bröd, delisås, mm, mm.
• Avfärd!
............ Ca 8 veckor jäser (syrar, fermenterar) strömmingen
  i tunnorna och bevakas av Ulvö Lilla Salteris saltmästare.

• Augusti. Stunden är inne! Vi skådar och smakar resultatet
   som är ca 500 - 600 strömmingar! Det ger 3 alternativ:
• Burkerar allt i 1/4-burkar med egen etikett! Ca 70 burkar
Har stort företagsparty på Ulvön.
• Har stort företagsparty i egen lokal eller vald plats!

Pris: 36.000:- exkl. moms + boende och drycker
Fiske
Beredning
Glada måltider

Webbredaktör
 E-post: ulvon(at)d4dr.se  Telefon 070 5924492    Besöks- och postadress: Centrum  893 99  Ulvöhamn