Aktuelltarkiv:   Senast aktuella händelse överst
 
2015.06.01   Vita Huset i Ulvöhamn säljs!  Finansierar båtköp!
Ruben Madsen säljer sitt bostadshus som ligger mitt i Ulvöhamn, högt över Hamngatan och alla hus, med Ulvöhamns vackraste utsikt! 5 rum och 2 stora kök i 2 våningar.  Info (livecam)
Huset har all den charm som en gammal fiskareboning kan ha och efter alla år även ett visst underhållsbehov.
Original pärlspont och spegeldörrar finns dolt och bevarat bakom 60-tals mazonit. I "Salen" ståtar en magnifik kakelugn, från mitten av 1800-talet, registrerad av Länsmuséet Härnösand och värderad till mellan 300.000:- och 400.000:-. En unik möjlighet att "komma över" Ulvöhamns största tomt, vackraste utsikt och maximal nostalgi!


2015.05.09   Ulvön AB köper båt! Ferretti Altura 44S.
Målet är, i första hand, att erbjuda exklusiva transporter till och från Ulvön och UlvöByn. Ett större samarbete inleds även med Ulföhöken, Ulvö Hotell och Ulvö Stugby.  Info
Vi har attraktiva företagspaket som t.ex. "Minikonferenser", "Företag med gäster", surströmmingsmåltider och andra underhållande "syrade" upplevelser där båttransporten är en viktig del.
Under högsäsong paketerar vi spännande båtupplevelser för besökare och turister i annorlunda utflygts alternativ runt Ulvöarna, på havet och till vackra idylliska Ulvövikar.


2015.05.01  Linn Madsen övertar driften av UlvöByn.
Från 2/11 -95 som driftansvarig för Anrika Café Måsen och sedan från 1/5 2013 UlvöByn lämnar nu Ruben över ansvaret till Linn.
Hon övertar inte bara UlvöByns hela drift utan även, på sikt, 100% av ägandet i UlvöByn AB.  Info
"Jag vill bygga en atmosfär och och själ på samma höga nivå som Pappa gjort men på mitt sätt"  säger Linn med ett stort leende!
Ruben flyttar ner till Sjöboden; Ulvö Lilla Salteri och Brygga där driften av det nya Ulvön AB skall husera!
"20 år är länge! Det skall bli skönt att trappa ner och låta havet och naturen forma dagarna"  säger Ruben med leende ögon!E-post: ulvon(at)d4dr.se    Telefon 070 5924492   Besöks- och postadress: Centrum  893 99  Ulvöhamn

Webbredaktör